FAQs

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De koekjes worden steeds zo vers mogelijk gemaakt. Daarom hebben wij één productiedag in de week, namelijk zondag. Dat wil zeggen dat wij jouw koekjes steeds op maandag versturen. Eén uitzondering: Wanneer de koekjes op zondag zijn besteld, dan worden deze op maandag acht dagen later verstuurd.

Hoelang zijn de koekjes houdbaar?

De koekjes zijn minstens twee maanden houdbaar. Dit hebben we laten testen in een labo. De koekjes zijn uiteraard na twee maanden nog steeds eetbaar: we hebben koekjes die na zes maanden nog steeds lekker smaken, maar hoe sneller je ze opeet, hoe lekkerder ze zijn! 

Wat zijn de verzendingskosten?

Onder de 40 EUR betaal je 5 EUR verzendkosten. Vanaf 40 EUR en hoger zijn de verzendkosten gratis!

Verzenden jullie ook naar Nederland?

Neen, momenteel nog niet. Naar de toekomst toe zijn we dit wel van plan.

Zijn de koekjes echt glutenvrij?

Ja! Alle koekjes zijn steeds glutenvrij. Dit is voor ons één van de belangrijkste vereisten. Het strenge productieproces wordt regelmatig gecontroleerd door een gecertificeerd labo.

Mag ik ook drie keer dezelfde vrucht kiezen?

Zeker en vast! Wanneer je bijvoorbeeld de smaak gember heel erg verkiest, dan selecteer je gewoon drie maal gember. Experimenteer er maar op los! 

Help, mijn koekjes brokkelen!?

Afhankelijk van de gekozen combinatie vruchten is het mogelijk dat de koekjes steviger zijn van structuur of juist iets minder goed aan elkaar houden. Zo is een combinatie van vaste vruchten zoals dadels, rozijnen en banaan heel wat steviger van structuur dan een combinatie van kokos, blauwe bessen en aardbei, waarbij de vruchten het koekje zelf minder goed bij elkaar houden. We voorzien binnenkort bij elke vrucht meer uitleg over smaak en structuur, zodat je een meer weloverwogen keuze kan maken.

  Ik proef mijn gekozen vruchten niet? 

Aangezien we steeds werken met natuurlijk gedroogde vruchten en nooit kunstmatige smaakstoffen toevoegen, kan het zijn dat je bepaalde vruchten minder fel smaakt dan andere. De ene vrucht smaakt van nature uit iets meer uitgesproken dan de andere: zo zijn bijvoorbeeld gember, citroen, sinaasappel, goji-bes, kokos en mango duidelijk proefbaar, terwijl je al een echte MyCookie-kenner moet zijn om de smaken van banaan, rozijn, appel en peer te kunnen ontdekken. Ook is het zo dat de ene smaak de andere wat kan verdringen.

Kan ik mijn bestelling ook met BTW-nummer plaatsen?

Neen, wij leveren uitsluitend naar de eindconsument toe (BtoC). Daarom is het niet mogelijk om uw factuur van een BTW-nummer te voorzien.  

Andere vragen? Laat het ons gerust weten via info@mycookie.be!